Fortrolighedspolitik

Her på www.asonot.com (herefter omtalt som "vi", "os" eller " asonot ", "Site"), er vi forpligtet til at beskytte og respektere privatlivets fred for dine personlige data. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan dine data indsamles, bruges, overføres og videregives af asonot . Det gælder for data indsamlet, når du bruger vores hjemmesider, når du interagerer med os via sociale medier, e-mail eller telefon, eller når du deltager i vores konkurrencer eller begivenheder. Det dækker:
1. Vores engagement i dig
2. Hvordan vi sikrer dine data
3. De personlige data, vi indsamler
4. Hvordan vi indsamler dine data
5. Hvordan vi bruger dine data
6. Om cookies
7. Hvordan vi deler dine data
8. Dine rettigheder til dine personlige data
9. Ændringer i denne privatlivspolitik

1. Vores engagement i dig

Vi tager beskyttelsen af ​​dine personoplysninger alvorligt og vil behandle dine personoplysninger retfærdigt, lovligt og gennemsigtigt. Denne privatlivspolitik beskriver de personlige data, vi indsamler om dig, og hvordan de bruges.

Vi vil kun indsamle og bruge dine personlige data til følgende formål, for at:
1.1 fuldfør din(e) ordre(r)
1.2 tilbyde dig en bedre shoppingoplevelse
1.3 forbedre vores tjenester
1.4 opfylde vores juridiske ansvar

2. Hvordan vi sikrer dine data

Vi har passende organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine data mod utilsigtet tab, brugt eller adgang til på en uautoriseret måde, ændret eller videregivet.

Kommunikationen mellem din browser og vores hjemmeside bruger en sikker krypteret forbindelse, uanset hvor dine personlige data er involveret. Vi krypterer dine data og gemmer dem på sikre servere skjult bag en firewall.

Vi kræver, at enhver tredjepart, som har indgået kontrakt om at behandle dine personoplysninger på vores vegne, har sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine data og behandle sådanne data i overensstemmelse med loven.

I det uheldige tilfælde af et brud på persondatasikkerheden, vil vi underrette dig og enhver relevant regulator, når vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

3. De personlige data, vi indsamler

Ved at besøge vores hjemmeside, for at fuldføre registrering, bestilling og meddelelse, indsamler og opbevarer vi oplysninger til lovlig brug, inklusive men ikke begrænset til:
3.1 e-mailadresse, herunder e-mailadresse, der er angivet via godkendte tredjeparter tilknyttet.
3.2 forsendelses- og faktureringsadresse(r), inklusive navn, adresselinje, telefonnummer.
3.3 specifikke oplysninger til betalingsverifikation og toldspørgsmål.
3.4 tekniske data, herunder IP-adresse, dato og klokkeslæt, browser og operativsystem, den URL, du har anmodet om osv.

Vi beskytter også alle personlige oplysninger, der indsamles fra dig offline, såsom via telefonopkald. Hvis vi kontakter dig telefonisk vedrørende en ordre eller betaling, beder vi kun om de personlige oplysninger, der er nødvendige for at afgive din ordre eller løse dit problem. Når vi skal gemme information relateret til en ordre, indtaster vi den i vores database gennem SSL-kryptering.

Selvom vores hjemmeside er designet til et generelt publikum, vil vi ikke bevidst indsamle data fra børn eller sælge produkter til børn, som ikke har tilladelse til at bruge eller indsende dataene til hjemmesiden.

4. Hvordan vi indsamler dine data

Vi kan indsamle personlige data om dig på følgende måder:
4.1 Direkte interaktioner – du kan give os din identitet, kontakt, finansielle, transaktions-, profil- og marketing- og kommunikationsdata ved at udfylde formularer, indtaste oplysninger online eller ved at korrespondere med os via post, telefon, e-mail, telefon eller på anden måde. Dette inkluderer personlige data, du afgiver, for eksempel, når du:
4.1.1 Opret en konto eller køb produkter på vores hjemmeside;
4.1.2 Abonner på vores nyhedsbrev, diskussionsforum, sociale medier eller opret ønskelister;
4.1.3 Gennemfør en frivillig markedsundersøgelse;
4.1.4 Kontakt os med en forespørgsel eller for at rapportere et problem (via telefon, e-mail, sociale medier eller beskedtjeneste);
4.1.5 Når du logger ind på vores hjemmeside via sociale medier.
4.2 Indirekte interaktioner – når du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle de tekniske data ved at bruge cookies, serverlogfiler og andre lignende teknologier. Se venligst Om cookies for yderligere detaljer.
4.3 Tredjeparter – vi kan modtage personlige data om dig fra forskellige tredjeparter, herunder:
4.3.1 associerede tredjeparter, herunder analyseudbydere såsom Google;
4.3.2 tilknyttede netværk, gennem hvilke du har adgang til vores hjemmeside;
4.3.3 sociale medieplatforme, når du logger ind på vores hjemmeside ved hjælp af sådanne sociale medieplatforme;

5. Hvordan vi bruger dine data

Vi vil kun indsamle og behandle dine personoplysninger, hvor vi har et juridisk grundlag for at gøre det. Som dataansvarlig varierer det juridiske grundlag for vores indsamling og brug af dine personoplysninger afhængigt af måden og formålet, som vi indsamlede dem til.

5.1 vi har dit samtykke til at gøre det, eller
5.2 vi har brug for dine personlige data for at udføre en kontrakt med dig. For eksempel at behandle en betaling fra dig, opfylde din ordre eller yde kundesupport i forbindelse med en ordre, eller
5.3 behandlingen er i vores legitime interesser og ikke tilsidesættes af dine rettigheder, eller
5.4 vi har en juridisk forpligtelse til at indsamle eller videregive personoplysninger fra dig.

Dine personlige data bruges af asonot til at understøtte en række forskellige aktiviteter. Disse er anført i tabellen nedenfor sammen med de anvendte typer data og det juridiske grundlag, vi stoler på, når vi behandler dem, herunder, hvor det er relevant, vores legitime interesser. Vær opmærksom på, at vi kan behandle dine personoplysninger på mere end ét lovligt grundlag, afhængigt af den specifikke aktivitet, der er involveret. Kontakt os venligst, hvis du har brug for detaljer om det specifikke juridiske grundlag, vi er afhængige af for at behandle dine personoplysninger, hvor mere end én grund er angivet i tabellen nedenfor.

5.5 At oprette en konto og registrere dig som ny kunde (enten direkte eller via sociale medier).
5.6 At behandle og levere din ordre, herunder: registrering af dine ordreoplysninger; holde dig informeret om ordrestatus; behandle betalinger og tilbagebetalinger, indsamle penge, du skylder os; og hjælpe med at forebygge og afsløre bedrageri.
5.7 For at administrere vores forhold til dig, herunder: at give dig enhver information, produkter og tjenester, som du anmoder om fra os; underrette dig om ændringer i vores tjenester, vilkår og betingelser eller privatlivspolitik; beder dig om at skrive en anmeldelse eller deltage i en undersøgelse.
5.8 For at give dig mulighed for at deltage i en konkurrence, begivenhed, undersøgelse eller modtage en belønning for at handle hos os.
5.9 For at administrere, beskytte og forbedre vores virksomhed og vores hjemmeside/app, herunder: fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, dataanalyse, rapportering og hosting af data; indstilling af standardindstillinger for dig, såsom sprog og valuta.
5.10 At levere relevant webstedsindhold, onlineannoncer og information til dig; og måle effektiviteten af ​​den leverede reklame.
5.11 At bruge dataanalyse til at: forbedre vores hjemmeside, produkter, tjenester, markedsføring, kunderelationer og oplevelser; og til markedsundersøgelser, statistiske og undersøgelsesformål.
5.12 At anbefale produkter, tjenester, rabatter, kampagner, belønningskampagner samt tilbud, der kan være af interesse for dig, herunder at sende dig sådanne oplysninger via e-mail, post eller SMS, abonnere på vores nyhedsbrev, besvare en undersøgelse eller adgang til lejlighedsvis hjemmesidenyheder og opdateringer.
5.13 At informere eller minde dig via e-mail om enhver opgave udført via vores hjemmeside, som forbliver ufuldført, såsom ufuldstændige ordrer eller forladte kurve.

Vi vil kun bruge dine personoplysninger til de formål, som vi har indsamlet dem til, medmindre vi med rimelighed vurderer, at vi skal bruge dem af en anden grund, og den grund er forenelig med det oprindelige formål. Hvis vi ønsker at bruge dine personoplysninger til et ikke-relateret formål, giver vi dig besked, og vi vil forklare det juridiske grundlag, der tillader os at gøre det. Vi kan behandle personoplysninger uden dit samtykke, i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller tilladt ved lov.

Vi opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid, end det er nødvendigt for det eller de formål, de blev stillet til rådighed, og for at opfylde vores juridiske forpligtelser. Yderligere oplysninger om de perioder, hvor vi opbevarer data, er tilgængelige på anmodning.

6. Om cookies

Vi bruger "cookies" til at gemme specifikke oplysninger om dig og spore dine besøg på webstedet, enten via en computer eller via en mobilenhed. Det er ikke ualmindeligt, at websteder bruger cookies til at forbedre identifikation af deres besøgende.

En "cookie" er en lille mængde data, der sendes til din browser og gemmes på din computers eller mobile enheds harddisk. Hvis du ikke deaktiverer eller sletter cookien, vil vores webservere, hver gang du bruger den samme browser eller mobilenhed til at få adgang til webstedet, blive underrettet om dit besøg på webstedet, og vi kan til gengæld have kendskab til dit besøg og dit brugsmønster. Cookies gør det muligt for os at huske dine oplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem igen, hver gang du bruger siden.

Derudover bruger vi cookies til at styre sikkerheden på vores websted, for at indsamle oplysninger om brugernes brug; at undersøge besøgsmønstre og udføre interessebaseret annoncering; at hjælpe vores partnere med at spore brugerbesøg på webstedet og behandle ordrer; og til at spore fremskridt og deltagelse i kampagner.

Til disse yderligere formål, der er identificeret ovenfor, kan du bestemme, om og hvordan en cookie vil blive accepteret ved at konfigurere privatlivsindstillingen for den browser, du bruger til at få adgang til webstedet, eller privatlivsindstillingen på din mobilenhed. Hvis du justerer privatlivsindstillingen i browseren, fortsætter din mobilenhed med at indsamle data, medmindre du justerer enhedens privatlivsindstilling og omvendt.

Visse funktioner på webstedet afhænger af cookies. Vær opmærksom på, at hvis du vælger at blokere cookies, kan du muligvis ikke logge ind eller bruge disse funktioner, og præferencer, der er afhængige af cookies, kan gå tabt.

Vi bruger en række analytiske og målrettede annonceringsværktøjer til at vise relevant webstedsindhold på vores websted og onlineannoncer på andre websteder og apps (som beskrevet ovenfor) til dig, levere relevant indhold til dig i marketingkommunikation (hvor det er relevant) og måle effektiviteten af ​​den leverede reklame. For eksempel bruger vi værktøjer som Google Analytics til at analysere Googles interessebaserede annonceringsdata og/eller tredjeparts målgruppedata (såsom alder, civilstand, livsbegivenhed, køn og interesser) for at målrette og forbedre vores marketingkampagner, markedsføring strategier og hjemmesideindhold. Vi kan også bruge værktøjer leveret af andre tredjeparter, såsom Facebook,

Vores websted kan indeholde links til og fra websteder for vores partnernetværk, annoncører og tilknyttede selskaber eller til sociale medieplatforme. Hvis du følger et link til nogen af ​​disse websteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egne privatlivspolitikker, og at vi ikke påtager os noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Tjek venligst disse politikker, før du indsender personlige data til deres websteder.

7. Hvordan vi deler dine data

Vi sælger, udlejer, handler, licenserer eller på anden måde videregiver eller deler dine personlige eller økonomiske oplysninger til nogen, undtagen i følgende specifikke situationer:
7.1 Tredjepartstjenesteudbydere: Som de fleste online-handlere bruger vi nogle gange tredjepartstjenesteudbydere til at udføre specifikke funktioner på vores vegne. Enhver information videregivet til dem er udelukkende for at hjælpe med deres levering af service. For eksempel giver vi dit navn, leveringsadresse og telefonnummer til partnere som DHL for at garantere levering af dine ordrer, og vi kan bruge relevante kundeoplysninger til at overvåge kvaliteten af ​​tredjepartens service.
7.2 Lovpligtigt krav om at videregive oplysninger: Vi kan blive forpligtet til at videregive oplysninger, hvis de stævnes, forkyndes med en retskendelse eller anmodes af retshåndhævende embedsmænd, der udfører undersøgelser, eller hvis vi på anden måde er forpligtet ved lov til at videregive sådanne oplysninger. Vi vil også frigive personlige oplysninger, når det er nødvendigt for at beskytte vores juridiske rettigheder eller håndhæve vores vilkår for brug og andre aftaler. For eksempel kan vi dele oplysninger for at reducere risikoen for svindel eller for at forhindre svindel fra brugere, der forsøger at svindel eller anden ulovlig aktivitet på vores websted.
7.3 Fusion og/eller salg af aktiver: Vi sælger, handler eller udlejer normalt ikke personlige oplysninger til andre virksomheder i forbindelse med vores virksomhed. Det er dog muligt, at vi kan erhverve, fusionere med eller blive opkøbt af en anden virksomhed, eller at vi kan afhænde nogle eller alle vores aktiver, i hvilket tilfælde dine personlige oplysninger kan videregives til en anden virksomhed, underlagt fortrolighedspolitikken træde i kræft.
7.4 Ikke-personligt identificerbare oplysninger: Vi kan dele oplysninger, der ikke identificerer dig eller nogen bruger, såsom antallet af daglige besøgende på en bestemt side eller størrelsen af ​​en ordre, der er afgivet på en bestemt dato, med tredjeparter, såsom annoncering partnere.

8. Dine rettigheder til dine personlige data

Du har flere rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Dette omfatter under visse omstændigheder retten til:
8.1 anmode om adgang til dine personlige data
8.2 anmode om berigtigelse af dine personoplysninger
8.3 anmode om sletning af dine personlige data
8.4 anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger
8.5 anmode om overførsel af dine personlige data
8.6 gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger
8.7 gøre indsigelse mod automatiseret beslutningstagning
Disse brugsbetingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med litauisk lovgivning
Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​disse rettigheder eller har spørgsmål, kommentarer eller anmodninger om mere information, bedes du kontakte os på service@ asonot .com .

9. Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Fra tid til anden kan vi ændre denne privatlivspolitik. Hvis der er væsentlige ændringer, vil vi offentliggøre opdateringer på vores hjemmeside, applikationer eller give dig besked via e-mail.